Rekryteringsmässa och förkylning

I söndags var det rekryteringsmässa här i Hudik och jag hade tur att vinna två biljetter. Så på söndag förmiddag for jag och Johan dit. Att gå runt och mingla kanske inte riktigt är min grej och när de flesta företag sökte ingenjörer så kände jag mig lite bortkommen. Vi får se om det leder till något för min del. Var om inte annat roligt att få göra något som inte direkt är inom min comfort zone.

Även om min sociala fobi har blivit bättre så kan jag inte luta mig tillbaka utan det är träning och utmaningar som gäller hela tiden.

Efter mässan började både jag och Johan känna oss krassliga. För min del så känns det som om jag hade svalt taggtråd. Har sämre ork än vanligt så det är lite kämpigt. Försöker orka med tack vare halstabletter, te och värktabletter.

För en vecka sedan fick jag reda på att jag kommit in på en universitetskurs. I och med att jag blev sent antagen och att jag nu är förkyld så valde jag idag att göra ett avbrott. Blev bara stressad av att försöka läsa första uppgiften på tre dagar (de andra hade 10 dagar på sig). Och känslan av att ständigt vara efter är inte kul. Nu var det ett intressant ämne så kanske söker jag till kursen igen senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *