När förkylningen smyger sig på

Med lite taggig hals och snorig näsa så är det bara att inse att den kommande helgen kommer gå ut på att kurera sig så bra som möjligt. Köpte coldzyme igår och hoppas att det gör sitt till.

Igår var jag även hos läkaren, en så kallad specialist och även överläkare. Är fortfarande chockad över det han sa. Vilket i korta drag är att jag kanske inte har hypotyreos eftersom inget tyder på det. Alla prover har sett så bra ut så enligt honom. Det kanske kan förklaras med att jag äter medicin? Och varför har alla andra läkare under ca 10 års tid skrivit ut medicin och sagt att proverna inte är så bra?

Och att min värk och stelhet försvunnit sen jag började med liotyronin det var bara skitsnack. Så min värk blev efter 15-20 år bara hux flux bättre ändå? Han tyckte även det var konstigt att jag sa att jag inte hade ont i kroppen men ändå tog Alvedon. Att det har med huvudvärken att göra ville han inte lyssna på utan han trodde att Alvedonet tog bort värken.

Och så pass bra känner jag min kropp att den blir inte bättre av de värktabletter jag fått. Det är knappt att Alvedonet räcker för huvudvärken.

Men det är det starkaste jag får så då blir det att ta det på morgonen för att förhoppningsvis kunna få lite fred i skallen.

Han ville att jag skulle sluta med liotyronin och dra ner på levaxin. När jag postade mina provsvar i en sköldkörtelgrupp skrek dom rakt ut och sa att jag inte alls bör sluta för det kan vara rent livsfarligt. Och det gjorde mig rädd. Fick tips om olika sidor och studier att läsa.

Satt igår och läste lite snabbt på läkemedelsverkets hemsida och där står att en del patienter mår bättre med lågt (”pressat”) tsh.

Tanken var att jag skulle läsa mer på kvällen men var på tok för trött så jag tror faktiskt att klockan var strax före nio när jag gick och la mig. Får se om jag orkar läsa mer idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *