Första dagen på jobbet efter semestern

Näe det var väl inte sådär jätteroligt att kliva upp tidigt imorse, men efter nån minut gick ändå allt på ren rutin. På jobbet märkte jag att fyra veckor är tillräckligt lång tid för att hinna bli osäker på kundnumrena, men det kommer nog gå fort att få in dom i minnet igen.

Väl hemma så blev det först rastning av hundarna och middag innan vi gick ut till vårt senaste projekt som vi fick hem igår, nämligen en campingbuss.

Den är inredd med skåp och sittplatser och man har använt den till att sova i, men då vi vägrar sova där man troligtvis har sovit (som på en hylla), så krävs det lite modifikationer. Det som ställer till det lite mer är ju att motorn sitter bak så vi kan inte göra något fast bak, utan det måste gå lätt att ta bort om an behöver komma åt motorn.

Sen har vi ju lite otur med att bilen är för smal för att man ska kunna sova tvärsöver i den. Så idag blev det lite mätning gjort och när vi satte in bodelsbatteriet så visade det sig att belysningen inuti bilen fungerar. Men den kommer att bytas till LED framöver.

Innan vi skaffade husvagn så fanns funderingarna att skaffa husbil av något slag, men det blev inte av då. Istället blev det husvagn och tankarna kom återigen i höstas att vi skulle köpa en husbil.

Så när den här möjligheten kom så kunde vi inte säga nej. Den senaste tiden har jag kollat på en massa olika hemsidor och youtubefilmer om vanlife och olika byggen. Sååå intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *