Drakbåtsrodd, lyskväll och födelsedag

I lördags ringde klockan tidigt för att vara ledigdag. Efter det vanliga morgonbestyret så åkte vi till stan för att kolla på drakbåtsrodd. Var roligare än vad jag trodde att titta på, även om det inte gick hela vägen för laget vi hejade på.

Väl hemma efter många timmar i stan så blev det en prommis med hundarna och en kort vila innan vi drog iväg för att fira lyskväll. Blev en relativt tidig kväll då vi var rätt möra efter dagen.

Igår åkte vi ut till mina föräldrar för att fira min födelsedag. Blev bjuden på en jättegod glutenfri tårta. Efter att ha varit där en stund så bar det av till Elgiganten för att välja ut min födelsedagspresent. Väl hemma igen så blev det en del städning.

Till och med min klocka hade koll på att det var min födelsedag:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *