Alice Cooper

I fredags ringde klockan lite senare än vanligt på en vardag, vi var nämligen lediga och på schemat stod att åka till Stockholm. Tanken var att stanna i Uppsala för att shoppa lite, sedan åka till Stockholm, parkera bilen och sen dra in till city. Men när vi väl var på plats så räckte det gott med att gå runt i shoppingcentret, käka mat och softa lite på hotellet.

Är så glad att Johan vred på huvudet när vi hungriga stod inne på McDonalds, tack vare det så blev det mat på Il Conte istället. Betydligt bättre än donken! På lördagen så stannade vi till på Ikea Valbo för att handla lite och passade även på att äta där.

Hotellet var helt okej, var helt klart värt att bo såpass nära. Tidigare har vi endera bott på hotell längre ifrån eller åkt hem efteråt och det där med att köra efter en spelning är ju som det är… bra mycket bättre att sova över och köra hem när man är pigg.

Spelningen var helt okej, alltid kul att se Alice Cooper. Tyvärr var ljudet lite dåligt främst i början. Enligt någon tidning var det 4000 st som var där och det märktes att det var lite folk, hade kunnat få plats med betydligt fler. Men som sagt alltid kul att se Alice och bara tanken på att han faktiskt är 71 år gör det ännu häftigare.

Efter en god natts sömn så var det dags för hotellfrukost, vi hade lite tur och fick plats inne i globen. Lite lugnare och mysigare där. Efter att ha checkat ut från hotellet så var det dags att sätta sig i bilen och första etappen gick till Huddinge.

Att vi hamnade där beror helt på att vi såg att Hasses Munkar skulle stå i Huddinge Centrum, så vi tänkte att vi drar dit och chockar honom lite. Sagt och gjort så drog vi till Huddinge och nog blev Hasse chockad. Efter köp av munkar så blev det ett väldigt kryssande hit och dit innan vi var på väg till Uppsala. Nu körde jag aldrig i city, men förutom en lastbilschaufför som inte tyckte att jag skulle få byta fil och en sur karl i en volvo så gick det förvånansvärt bra att köra i Stockholm. När det gällde tex filbyte och rondellkörning så var det mycket enklare i Stockholm än i lilla Hudiksvall.

När vi kom till Uppsala igen så blev det ett besök på Blomsterlandet och två paletter fick följa med hem. Har man hängt här på sidan ett tag så vet man att vi är lite galna i kyrkor så det var väl klart att vi var tvungna att åka till Gamla Uppsala.

Efter det var tanken att vi skulle till Valbo och dit kom vi i och för sig, efter att jag kikade lite fel på skyltarna och svängde ut på E4 – men söderut. Tyckte att det var lite konstigt att det stod Uppsala N igen och mina farhågor besannades när även en skylt med Stockholm dök upp. Men det är ju tur att det finns avfarter och framförallt att det finns rondeller. Det måste ju ha varit någon som ofta körde fel som kom på att man ska ha rondeller, så smidigt att bara ta ett varv och vara på väg åt rätt håll ;)

Efter den lilla extra turen på E4 så var det Valbo som hägrade, blev lite shopping och mat där och sen vidare hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *