Akupunktur

I tisdags var det dags för den första omgången av akupunktur. Har fått det tidigare och då blev jag smärtfri nån timme efter och det tyckte sjukgymnasten var lite klent. Dock då har en del andra saker ändrats sen dess så förhoppningen är att nålarna hjälper bättre nu.

Det var intressant att ligga där på britsen för det kändes som om det vibrerade vid ena nålen. Sen blev jag väldigt snurrig efteråt, så dels fick jag sitta kvar en stund extra och den fick Johan köra hem. Nästa akupunkturomgång blir imorgon.

I övrigt känns det mest bara jobbigt med värken nu, huvudvärken är som den är och nu har jag fått lite problem med ena knät också. På grund av värken så blir ju inte sömnen den bästa så just nu är jag tröttare än vanligt. Önskar att jag någon natt kunde sova mer än fem timmar men det verkar vara svårt.

Idag ringde arbetsterapeuten och frågade hur det går med fingrarna och jodå det går ju bättre och bättre. Ibland kan jag knyta handen riktigt. Men jag blir irriterad över att det ska ta så lång tid innan de läker. Och framför allt att de är så stela och gör ont.

Nu har jag väl inte gett fingrarna de bästa förutsättningarna heller då jag har haft en förmåga att slå till dom lite nu och då.

Nästa vecka är det dags för återbesök hos arbetsterapeuten så då får vi se vad domen blir.

Nu är det en vecka kvar till julledighet, ska passa på att skriva projektarbetet och sen fylls att göralistan med en massa annat också. Ska bli väldigt skönt att kunna vara ute när det är ljust för mörker är jag lite less på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *