Fjärde advent

Idag var det dags att tända det fjärde ljuset. Även om jag inte är så mycket för snö så är det tråkigt att det bara regnar och regnar. Det är verkligen svinhalt ute nu så jag längtar tills det blir en riktig vinterväg som man kan gå på utan att riskera att bryta benen. Till och med hundarna har problem att gå ute nu. 

Igår for vi ner till Söderhamn för att hälsa på svärisarna. Passade på att åka in på Granngården för att köpa lite morötter till hästarna (även hundarna får smaka en och annan morot), talgbollar, julklapp till Diza, och godis till hundarna. Köpte även en borste till hästarna. Var tvungen att testa borsten på Stoya och jisses vad bra den är. Så frågan är om den inte blir hundborste istället.

Efter att ha tagit lite sovmorgon vi for in till stan för lite ärenden, vidare till öppet hus på Nirsgård där vi kikade på juliga hästar och donerade lite till morotsfonden i gengäld för ett par säkerhetsstigbyglar. Efter det så åkte vi och trängdes med alla andra på affären. Vi har valt att inte köpa så mycket julmat, men skinka och rödbetssallad är något av det som vi ville ha hemma.

Väl hemma blev det till att käka lunch, griljera skinka, laga dagens middag, köttfärslimpa, samt göra lite mer ingefärashot. Det sistnämnda är bland det äckligaste jag druckit, men om det hjälper en att hålla sig frisk så är det värt det.


Tror att julklappen från jobbet blev uppskattad av Smulan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *