När kroppen verkligen säger ifrån

Igår var planen att jobba halvtid, åka hem och ta det lugnt innan det var dags att åka in till stan för att få akupunktur, hämta Johan på vägen hem och sen åka tillbaka till stan för att gå på julbord med kollegorna.

Och allt det är blev av… utom det sista. Det blev aldrig något julbord för min del. Jag blev så dålig efter akupunkturen att jag låg och halvsov i soffan hela kvällen. Redan förra gången så kände jag att jag blev yr efter akupunkturen så det var väl dumt av mig att tro att det skulle bli annat nu. 

Men jag trodde inte att jag skulle reagera sådär kraftigt, men det kanske tyder på att det är en hel del spänning som faktiskt finns i kroppen och som nu påverkas?

Idag blev det sovmorgon för ovanlighetens skull. Sen hade jag ett zoommöte och efter det drog vi till stan för att handla lite. Väl hemma så mockade jag åt hästarna. Fick ”hjälp” av Dario och Ludde att fluffa upp den nya halmen. Med andra ord stod dom ivägen och tuggade i sig lite halm medan jag försökte få ett jämt fint lager åt dom. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *