När man ser saker utifrån

Som vanligt så vaknade jag vid sextiden och tillbringade följande tre timmar med att ligga i sängen och lyssna på podd. Jag blir lite less över att jag inte kan sova ut.

Efter de vanliga bestyren med att fodra och vattna hästarna och rasta hundarna så åkte vi till min farbror för att vara bärhjälp.

När vi efter några timmar var hemma igen så var det dags att mocka ligghallen. Fick lite ”hjälp” av Ludde att fluffa till halmen.

Rastade hundarna innan det var dags att kolla på hockey. Och äntligen blev det en vinst.

Vid middagstid så fick vi oväntat besök. Och det var då det slog mig att det faktiskt ser förjävligt ut här hemma. Ingen ordning alls och saker överallt. Tala om att man blir hemmablind.

Så när besökarna åkt och vi hade ätit så började jag stöka till ännu mer för att försöka få lite ordning.

Jag kastade ut soffan vi haft i hallen och ställde istället dit ett skåp som stått i tvättstugan. Har en hel del plockande, stökande och ommöblerande kvar innan jag är klar. Men det blir nog bra till slut. Hoppas jag.

Sen blev det till att göra en repris på morgonen och rasta hundar samt fodra hästarna innan det var dags att krypa ner i sängen. Nu ligger jag här och lyssnar på podd igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *