Redan gått tre år

Sommaren 2017 började vi få hintar om att livet skulle ta sig en annan vändning än vi räknat med, nämligen att huset vi hyrde skulle säljas på exekutiv auktion.

Vi började direkt söka nytt boende, men det är ibland lättare sagt än gjort att hitta något. Under tiden var det många samtal med kronofogden då det var vi som fick sköta möten för värdering osv. En lärorik tid som jag dock gärna skulle vara utan.

Något nytt boende verkade inte finnas och det sista alternativet att tillfälligt flytta till husvagnen verkade alltmer nära.

Men så kom möjligheten att hyra ett annat hus och det var självklart att tacka ja. Kommer aldrig sluta vara tacksam över chansen att bo här. Kommer nog heller aldrig glömma natten vi flyttade med tanke på det snöoväder som var då, 1 februari 2018.

På grund av snöovädret så hade vi ingen el (eller värme) första dagen i huset. Trots att vi får strömavbrott lite nu och då är det bara den där första dagen det var längre än tolv timmars avbrott. Och vi är lite mer förberedda nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *