En liten tur

Då vi tidigare i veckan sett att det skulle vara dåligt väder idag så bestämde vi oss för att åka till Birsta för lite shopping. Av någon anledning var det helt slut på lock till plastlådorna samla. Vi var tre par som sprang omkring som yra höns och letade lock innan det kom en i personalen. Den stackaren var inte på sin avdelning så hon hade ingen koll på detta med locken, men kom fram till att de var helt slut.

Då vi bara ville ha ett lock så fick vi tillstånd att köpa skyltexemplaret, tillsammans med lappar och allt :)

Efter Ikea blev det Campingtillbehör4you, där fanns det väldigt mycket att titta på och hade vi inte redan haft husvagn/husbil redan så hade det nog blivit väldigt dyrt. Nu blev det bara en kederlist som ska sys fast i silverduken, detta för att kunna få lite skugga när det är soligt.

En tur till Citygross blev det också, hade ju hoppats att de hade glutenfria muffins, men de verkar ha slutat med dom (eller så är det någon som alltid hinner före, det fanns nämligen inga i Gävle när vi var där heller). Så får väl ställa mig och baka egna. Nånstans här så dök tanken upp att vi kunde ju lika gärna åka till Härnösand. Så sagt och gjort så styrde vi kosan norrut.

Blev en sen lunch uppe på vårdkasen (tyvärr ingen direkt utsikt över staden på grund av regnet) och sen lite sightseeing, bland annat till Sälstens Camping där jag sommarjobbat , Smitingen och förbi den skola jag gick årskurs 1 och 2. Förr har det alltid varit en klump i magen att åka till Härnösand men nu kändes det som vilken stad som helst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *