En tur till Snörbo

Tanken var att åka söderut, men så körde vi på ett säkert kort och åkte till Snörbo (ca 3km från Kårböle). Vi stod där en natt i höstas så det var kul att se hur det var nu när vädret var betydligt bättre.

I höstas var vi ensamma där, medan det nu var ca 10 bilar som stod där. Väldigt trevligt och lugnt ställe. Det kostar 80kr per dygn att stå där och att gå på dass kostar 5 kronor.  Man står alldeles bredvid riksväg 84 och visst hör man bilarna, men det är inget som stör.

Efter att vi kom fram igår så fikade vi lite och sen satt vi i våra stolar till kvällen och gjorde ingenting. Så härligt och så jobbigt att det inte är semester än. Till middag blev det grillad korv så nu har vi invigt grillen som följde med husbilen (vi har haft den i ett år till helgen).

Efter en god natts sömn så var det dags för frukost i den strålande solen innan vi började packa ihop allt. Vi tog en avstickare till Bollnäs och åkte via Trönö hem. Var som om vi inte ville att resan skulle ta slut.

Väl hemma så fyllde vi barnpoolen så att Sia skulle få svalka sig (hon fick inte bada vid Snörbo) och det blev lika populärt som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *