En helg i rallyns tecken

När SM i rallysprint går av stapeln i grannstaden så måste man ju bara åka dit och kolla. Att det därmed innebär att klockan ringer klockan 6 på en lördag det får man tänka bort. Kanske var det på grund av den tidiga timmen som vi glömde kaffemuggen i bilen, men tack vare snälla besökare så kunde Johan dricka kaffe.

Idag blev det ”sovmorgon” till klockan 7:30 så att jag skulle hinna koppla ihop datorn med tvn så att vi kunde följa rallysprinten och rallycrossen på svtplay. Min dator strulade men som tur var så funkade Johans bättre så det blev en heldag framför tvn :)

Bilder hittar ni här. Tre korta filmer hittar ni på youtubekanalen.

29 - Fredrik Borg / Mats Jönsson
29 Fredrik Borg / Mats Jönsson
39 - Niklas Hägg / Christer Carlsson
39 – Niklas Hägg / Christer Carlsson

55 - Joachim Borg / Magnus Olsson
55 – Joachim Borg / Magnus Olsson


102 – Mattias Hägg / Emma Hägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.