Kanske blev inte allt fixat

Trots två extra dagar så blev kanske inte allt fixat som jag hade önskat, men numera så står det i alla fall inga lådor i köket, antalet lådor i sovrummet är minskat och så även i vardagsrummet. Så det blir ju bättre och det får vara bra nog. För även om jag vill mycket så kan jag inte bara köra på eftersom jag får sota för det sedan. Gäller att lyssna på kroppen också.

Igår blev det kloklippning för hundarna och pälsvård för Tyson. Pälsvården fortsatte idag med att jag friserade tassarna på Tyson. Det var inte snyggt med 3-4 centimeter lång päls under tassarna. Ser lite bättre ut nu.

Passade även på att baka hallongrottor idag, innan jag och Johan hann smaka så hade Stoya tagit två kakor och gett sitt godkännande ;)

Nu blir det en lugn kväll framför tvn innan det är dags att ladda upp för en ny jobbvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *