Helgen

Det märks att kroppen är på tok för van att man kliver upp tidigt på vardagarna. Skillnaden då mot för helger är att jag alltid längtar efter att få sova en liten stund till på vardagarna, medan jag på helgerna knappt kan somna om.

Egentligen har inte så mycket hänt den här helgen, det har mest handlat om att bara stanna upp, andas och ta det lugnt. Får lite panik när jag inser att det är sista september idag och att snön snart kommer. Är nog jobbigt att det är rejält mörkt på kvällarna nu. Ja, jag är väldigt mörkrädd och då kanske det inte är så smart att bo ute på landet. Men hellre bo på landet och vara mörkrädd än att bo nånstans där det är en massa gatljus hela tiden.

Jag har alltid älskat att planera, sen är det sällan som planeringen följs på grund av olika saker. Men att skriva upp alla intressanta biltävlingar och andra evenemang är något jag gillar. Sen får man liksom se vad man åker på. Den dagliga planeringen sköts mest via mobilen, men den lite mer långsiktiga sköts via en papperskalender.


Dessa två grabbar fick nya grimmor igår :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *