En snabb sammanfattning

Midsommar tillbringade vi i Tosarbo, där bjöds det på mat och femkamp. Kvällen avslutades för vår del lite tidigare än det var tänkt då jag fick migrän.

Efter det har veckan tuffat på, i lördags packade vi in hundarna i bilen och åkte till Dalarna. Efter några timmar där så blev det shopping på Ikea i Valbo, en snabb tur till Gävle innan vi for vidare till Ockelbo och Bollnäs innan vi till slut kom hem.

Igår hade vi massor att göra då vi ju ”tappat” en dag. Det blev gräsklippning med åkgräsklippare, vanlig klippare och även Ludde fick hjälpa till. Nu behöver vi gå med röjsåg på vissa ställen så kanske det ser ännu bättre ut sen.

Hade hoppats att vi skulle hinna mer igår än vad vi gjorde, men går försöka hinna med det under veckan.

Alltid när jag läser om dom som gnäller att dom inte har nåt att göra då tänker jag bara – bosätt dig i hus och du kommer aldrig sitta sysslolös.

Huvudvärken började göra sig påmind på eftermiddagen och nu på kvällen har det tyvärr inte blivit många knop. Mest legat i soffan och vilat. Innan läggdags så tog jag två sticklingar från en palett, ska bli kul att se om även dessa rotar sig. Tänk att man skulle börja tycka detta med blommor är roligt, med tanke på att jag tidigare dödat kaktusar så är jag väldigt nöjd med att se växterna blomma och att de blir större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *