Härligt med värme

Jag vägrar falla in i allt gnäll om att det är för varmt just nu. För även om jag de senaste dagarna varit nära att svimma två gånger på grund av värmen (här tror man att man dricker tillräckligt med vatten, men inte då) så mår jag bättre än på länge.

Ingen värk i kroppen (förutom den stukade foten som nog inte gillar all bilkörning) och knappt någon huvudvärk. Helt underbart med andra ord.

Igår åkte vi till Kaked och badade. Trodde dock att det skulle vara varmare än det var i vattnet. Men ner kom vi till slut. Fanns några nyfikna fiskar där och en av dom smakade lite på min tå. Tydligen var jag inte god nog ;)

Sedan åkte vi och träffade Johans mormor och två av hans morbröder. Alltid roligt att träffas och prata.

Planen för idag är att tvätta bilen, det är behövligt efter all körning senaste veckan och sen är dagen fri för att bara vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *