Storhandling

Efter att ha sovit några timmar extra så blev det frukost och sen drog vi till Söderhamn för att storhandla. Några mil extra mot för att åka till Hudik. Men kul att gå i andra affärer nångång.

Vi var duktiga och hade skrivit lista innan så allt som vi behövde kom faktiskt med hem. Ett fenomen som inte händer så ofta.

Och nu när vi har mat för hela månaden är det bara några mindre inköp som måste göras. Ingen av oss gillar att handla så jag förstår inte varför vi övergav traditionen med att storhandla. Är ju väldigt praktiskt att ha allt hemma.

När vi satte oss i bilen efter att ha varit på den sista affären så slog det oss att det ju var hockey idag. Så det blev till att åka hem, göra mat och sen bänka sig framför tvn. Nu blev det ju tyvärr inte det resultat vi önskat men jag hoppas det går bättre i nästa match.

Imorgon blir det till att laga lite av maten, dela upp annat i mindre delar för infrysning och sen måste vi dammsuga.

Sia fäller sin päls nu så det ser rent ut sagt förjäkligt ut. Kommer ihåg när vi ville köpa en påslös dammsugare och försäljaren tyckte det var onödigt då man ju bara använder 5 påsar i en vanligt familj och vi med hund använder 10 påsar per år – jag tror inte han visste hur det ser ut när en vit herdehund fäller ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *