Det där med vitaminer

Jag måste ärligt erkänna att jag förut aldrig brydde mig om det där med vitaminer utan jag hade ju hört att äter man bara varierat så får man i sig de vitaminer och mineraler som man behöver. Det var inte förrän jag sökte hjälp hos läkare som jag fick ta prover och då visade det sig att jag hade för låga nivåer av D vitamin (vilket inte alls är ovanligt i Sverige), B12 samt att jag även hade lågt järnvärde.

Så jag gick därifrån med recept på olika läkemedel som skulle tas. En tid av provtagningar följde och det enda som hände var att järnvärdet blev bättre. Hur lång tid det än gick så blev dom inte bättre. Någon större hjälp fick jag inte så jag satte mig och läste en del på nätet. Hittade dels andra märken som jag klickade hem men insåg även att jag tagit för lite av vitaminerna. Så när jag väl fick hem vitaminerna och började ta dom så började jag fort märka positiva resultat, dels genom mitt mående men när det sedan var dags för provtagning så visade även dom att allt började gå åt rätt håll.
Jag vet inte om det beror på kosten eller om det är något annat, men jag har märkt att jag måste fortsätta med att ta extra vitaminer för att fortsätta att må bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *