10 år som förlovade

Förra helgen var det tänkt att vi skulle åka till Snörbo men då hamnade vi i Rättvik. Så när vi igår satte oss i husbilen så hade vi bestämt oss att nu skulle vi till Snörbo och så blev det.

Snörbo är en väldigt fin rastplats strax söder om Kårböle. Det finns utedass (kostar 5kr) men ingen annan service finns. Men vad gör det när man har med sig allt i husbilen? Platsen ligger alldeles vid vattnet och hade hundarna fått välja hade de gärna tagit sig ett bad, men så kul tyckte inte jag att dom skulle få ha. Vägen går även den nära, men det var inget som störde.

Efter att ha gjort oss hemmastadda på platsen så blev det till att kika lite på hockey innan vi fortsatte att titta lite på serier och fira att vi varit förlovade i 10 år.

Tidigare har vi bara testat värmaren men det här var första gången som vi faktiskt testat den under längre tid och jisses vad bra det var. Det var särskilt uppskattat med värme då regnet tilltog under natten och det hade nog varit rätt ruggigt annars.

Det blev en relativt tidig morgon och efter frukost så var det till att packa ihop allt för att åka hem igen. Känns lite tråkigt att vår säsong med husbilen snart är slut. För det är så härligt att bara vara iväg och se nya platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *