Det här med verktyg

Är det nånting som vi har mycket av så är det verktyg av olika slag. Men trots att vi har så mycket av olika verktyg så verkar det som om vi aldrig har just rätt verktyg när vi väl ska göra något. Då letar man som en tok och spiller en massa tid på att leta. Ibland känns det som om verktygen känner på sig att man vill använda dom och då på något magiskt sätt gömmer sig. För det kan väl inte vara så att man inte lagt tillbaka dom på rätt ställe?!

Ett exempel är från i helgen då jag skulle skruva ihop ett skåp som vi köpt, jag behövde då både skruvmejsel och hammare. Sprang runt som en tok innan jag till slut äntligen hittade det jag letade och kunde skruva ihop skåpet. Då skåpet är trärent så vill jag måla det, men har ännu inte bestämt mig för vilken kulör som jag vill ha. Ena dagen vill jag måla vitt, andra dagen grått, tredje dagen någon annan kulör. Har med andra ord lite beslutsångest om man säger så.

Nu bygger inte jag något men jag har en förhoppning om att det blir mer i framtiden. Och då skulle det vara praktiskt att ha en rotationslaser så att saker och ting blir raka och på rätt höjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.