Det här med att skriva

Ja nu är det sådär länge sedan jag skrev igen, ber verkligen om ursäkt för det. Kommer på mig själv ibland att ”det där måste jag skriva om” men så sker det inte på en gång och att skriva om saker flera veckor senare känns ju bara konstigt. Men ska ta mig i kragen och blir bättre på att uppdatera då jag tycker att det är väldigt roligt. Det gäller ju bara att avsätta tid till att skriva.

Orken har på något vis försvunnit nu under hösten och den så kallade vintern. Allt är ju bara blött, grått och geggigt. I natt hade det snöat lite grann så vi fick ha en centimeter snö i några timmar innan det regnade bort.

Det skulle inte vara helt fel om solen kunde titta fram någon dag så att man får lite solljus. Så härligt det skulle vara.

hagen 12 december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.