Summering av 2020

Här kommer en liten summering av 2020, året som jag hade önskat vore annorlunda på så många vis. Mina nio mest gillade bilder på instagram ser ni nedan, av dom är tre direkt relaterade till husbilen :) Och det är ju en av de bra saker som hänt under året, annars känns det som om året mest har kommit med elände. Det här med corona får gärna ta slut nu.

Bandy hann vi åka på två gånger innan det blev spel inför tomma läktare. Första gången insåg jag nog inte hur kallt det skulle vara att stå flera timmar utomhus och titta på bandy, så jag tog inte på mig tillräckligt och jisses vad jag frös, men jag lärde mig läxan till nästa gång.

Jätten Jorm träffade vi på när vi åkte upp till Dorotea för att kika på husvagnsmuseet, ett ställe som jag hade lite mer förhoppningar på. Vi åkte även vildmarksvägen två gånger, en gång med husbilen och en med personbilen. Det har blivit en del mil i år och vi har fått se mycket. Planerna för nästa år har börjat formas, men är det något 2020 som har lärt mig så är det att inte planera för mycket så det är mest en lista på ställen som vore roligt att se, en liten bucketlist typ.

Jag var korttidspermitterad under en tid och då tillbringades det en hel del timmar på Johans jobb lyssnandes på podd, spelandes mobilspel och en del promenader i Hudik blev det också. Tyvärr har jag inte promenerat lika mycket det här året som jag gjorde 2019, men det hoppas jag att det blir ändring på.

Under året har vi även varit på ett bröllop, ett studentfirande och tyvärr två begravningar. Det sistnämnda hoppas jag verkligen slippa på många, många år.

Instagram top 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.