Vårt nyår

Vi firade nyår hemma bara jag och Johan, ja och alla djuren förstås. Jag passade på att ta en prommis på dagen och jisses vad jobbigt det är att plumsa runt i snön mot för att gå när det är bar asfalt. Trots att vädret inte var det bästa var det skönt att komma ut en stund.

På kvällen blev det plankstek med kantarellsås innan det var dags att spela Bingolotto, tyvärr blev det ingen vinst för oss. Vid 21 var jag ut för att ge hästarna hö och då hörde jag två smällar på långt håll.  Sedan small det i några minuter vid tolvslaget, men inga av djuren blev rädda, tack och lov.

Blev väckt av Stoya som varnade om att Sia behövde gå ut. När Sia är nödig så andas hon lite häftigare än vanligt, vilket inte alltid är så lätt att höra när man sover så då är det bra att Stoya reagerar. Även Indy var sån att hon andades lite häftigare istället för att skälla, morra eller göra något annat ljud ifrån sig när hon behövde gå ut.

Efter att vi varit ut två gånger så verkade Sia nöjd och jag lyssnade på podd för att somna om. Och det blev några timmars mer sömn för min del.

Plankstek Vintrigt landskap

Ett svar på ”Vårt nyår”

  1. Vad häftigt endå att sia och indy är så lika varandra trots att de inte alls är besläktade

    Gott nytt år på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *