Träning

IGÅR:
Åkte jag och Carro med vovvarna till Skärnäs och lät dom springa runt Var så skönt att Indy och Yx kunde vara lösa tillsammans Hon har inte så stor koll ännu på kelpienas språk, och hon beter sig lite dumt ibland men generellt så har hon blivit mycket bättre på att veta vilka situationer hon ska undvika.

Blev en hel del knappande på datorn också, satt och förde in alla hittills funna uppgifter om mina släktingar. Vill ju ha allt samlat i databasen när det är dags för en resa till Härnösand.

IDAG:
Träning på förmiddan, åkte med Carro in till klubben. Körde fritt följ, rutan (okej, det var med Carro’s dumruta, men jag ville ju bara se hur Bella la sig….), kryp (såååå fint!!!!) och fjärr med Bus. Med Indy blev det fritt följ, läggande under gång, hopp (för första gången!) och inkallning. Visst ja, körde ju platsliggning med båda vovvarna + Yx (Indy hade svårt för att ligg akvar). Sen blev det platssittning med Bella och Yx. Bella tyckte det var skumt att sitta medans jag och Indy gick iväg, så hon flyttade sig ca 3 m framåt.

Det som förvånade mig idag var att det är bara ställandet som behövs sen har vi alla ettans moment. Och det trots att det inte varit nån hårdträning (tycker mest att vi bara flummat runt, men sätter man ihop alla saker så blir det riktiga moment). I slutet på januari får vi tävla ettan och jag längtar som en galning

Gick ut på kvällen och körde fritt följ, läggande under gång, inkallning och ställande under gång med Indy. Hon tycker det är lite knepigt med ställandet. Med Bus blev det inkallning m ställande. Inkallning m ställande och läggande. Sen kom jag på att jag ju vid läggandet ska springa, så det körde vi för första gången. Bella satte sig först, men de andra gångerna så låg hon medans jag sprang iväg.
Båda vovvarna var så duktiga idag

Ska betala in till Järvsötävlingen nu, hoppas verkligen att Bella hinner klämma in löpet innan (eller efter tävlingen) för jag vill verkligen starta i trean och se hur det går. Men men, löp är ju inget man kan styra över (hur gärna man än vill). 6 november börjar ridhusträningen så då blir det iaf ett riktigt träningspass i veckan i vinter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *