Valpar!

Jag är sååå trött nu… klev upp 5:40 för att hinna klä på mig och gå ut med vovvarna innan Lotta kom med Fidde. Kläderna fick jag på mig, men hundarna var med när Fidde kom och vilket liv! Tre yrväder som vill busa… och där står man inlindad i lika många koppel

Indy och Fidde är helt galna i varandra, Bella gillar Fidde bättre när dom är ute Jag la mig på sängen och försökte sova en stund men det gick bara inte… var ömsom en vit och ömsom en brun vovve som hoppade upp på mig…

Följde med Carro ut till Mellanbyn för att kika på valparna och så söta dom är nu! Dom har ju börjat öppna ögonen och går (kravlar) sig framåt. Knäppte lite kort på dom, var svårt att få nåt bra då ljuset inte var det bästa… (man måste ju skylla på nåt eller hur? )

Fick agera chaufför när pappa ringde, var bara att åka in till Hudik och hämta honom. Tog en sväng till Bole för att titta på reflexer och hittade till slut tränsreflexer som jag ska ha på kopplen och en reflex till ridhjälmar som Indy ska ha runt halsen (passade jättebra ).

Så nu har hundarna både täcken och reflexer

Har inte blivit nån träning idag, det blev det dock igår kväll. Gick ut och körde fritt följ, ställande under gång och inkallning med Indy.

Bella fick köra rutan, metallen (hon tog den och galopperade in med den!), kryp och fritt följ.

I morgon kommer Fidde hit igen, så då lär det bli fullt race igen, så det är väl lika bra att man lägger sig på soffan en stund och vilar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *