Varma hundar och tråkigheter

När man har dåliga och bra nyheter att berätta så brukar man börja med dom bra, men här blir det tvärtom. I förmiddags så for Cefeus Yx till hundhimlen. Yx är en hund som var helt otrolig på att få en på bra humör. En hund med otrolig utstrålning och med nallebjörnsutseende. Det måste vara varje hundägares mardröm att behöva bestämma över vad som ska hända med ens kära vovve. Jag och hundarna kommer att sakna dig oerhört mycket Ysse och jag hoppas att du hittar nån Indy som du kan jaga!

Nästa dåliga nyhet fick jag när jag träffade Lotta på klubben, Pia och Carro hade tagit med sig Gimli till veterinären för att kolla upp honom. Och dom kom fram till att han har patella. Så det kommer bli operation för hans del och samtidigt tas kulorna bort (hoppas du är ovetande om det Gimli ).

Carro, du ska veta att jag tänker på dig!

Efter att ha klarat av tråkigheterna så byter vi ämne… Träffade Lotta idag på Granngården. Bella skulle få ett täcke som tack för att vi ser efter Fidde (eller var det för att Bus stod ut med honom? ). Ett supersnyggt täcke blev det och två ben köpte jag till vovvarna. Bella som ju fick följa med in charmade personalen och fick lite godis av dom

Iväg till klubben och bus med Bella, Fidde och Indy. Indy var väl inte alltför glad över att Bella var där och ”tog” hennes Fidde (han är populär ). Det slutade med att Lotta klädde på Indy Pruppen’s täcke och där blev det kvar. Så nu har båda vovvarna täcke och slipper frysa nåt i vinter. Tack Lotta!

Nån träning har det inte blivit idag, det har inte infunnit sig någon lust. Däremot så har det förutom race på klubben blivit två långprommisar med vovvarna. Blir städning och filmtittande ikväll. I morgon bitti kommer Fidde hit så man ska väl försöka att somna i hygglig tid (önska kan man ju göra ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *