Medlemsmöte

Jag och Indy följde med Carro in till klubben nu ikväll för att gå på medlemsmötet. Blev lite förskräckt när jag hörde hur vissa av personerna såg på andra medlemmar . Så när vi kom hem så sa jag åt Carro att blir jag nånsin sådär så slå till mig (får hoppas att hon slipper göra det ). Sen fick vi höra att hemsidesansvarige saknade grejer att sätta ut på hemsidan då ingen skickade in nåt. Så Carro och jag har fixat några sidor och skickat dom, så nu är det bara att lägga ut 

Annars handlade mötet om sånt där tråk som de flesta möten handlar om.

Hälsade på valparna idag, så det blev en del kort på dom. Dom fick komma ut i hundgården så ljuset blev ju hyfsat oxå Innan fotningen av valparna så var vi ute och gick med Nogger, Starmie, Varga, Bella, Indy, Thyndra, Phoebe och Gimli på åkrarna. Lyckades fota Indy, Bella, Nogger, Varga, Thyndra och Starmie på ett och samma kort!!!!

Ingen träning har det blivit idag, bara en massa prommisar och bus. Mindre bus lär det inte bli imorgon då Fidde ska vara här. Och han kommer nog bli glad över att få träffa Dexter (som Carro ser efter i nåra dar nu).

Dexter och Indy verkade tycka om att busa med varandra Även hon och Nogger gick bra ihop. Så hon verkar tycka om unga kelpiekillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *