Sovmorgon!

Inte förrän 11:30 vaknade jag idag Vaknade inte ens av mig själv, utan det var mamma som ringde och väckte mig. Men jag kan ju alltid skylla på att jag är förkyld och hade feber igår. Idag verkar dock febern vara helt borta

Hundarna är lika bra på att sova som mig så dom såg inte ut att ha lidit alltför mycket med att fått vänta på både frukost och morronprommis

När vi väl skulle ut på vår morronprommis som blev lunchprommis ist så mötte vi världen dummaste katt. Om det kommer två hundar (varav den ena, Indy, morrar och den andra skäller) bör man inte som katt flytta på sig då och INTE försöka tränga sig förbi hundarna för att komma in genom dörren? Om katten ens bor i den här trappuppgången vet jag inte, men in hann den iaf inte. tydligen var jag hemskare än hundarna… hmmmm….

Programmet som jag pratade om igår heter Picasa 2 och finns att ladda ner på Download. Jag tycker att programmet möter alla mina önskningar om ett arkiveringsprogram, dessutom kan man göra små ändringar i bilderna. Jag tycker dock fortfarande att det är lika tråkigt att sitta och gå igenom ALLA (ca 35 000 st) bilder och ge dom ”keywords”, men jag ser verkligen framemot när det mesta jobbet är klart och man kan söka på alla bilder som  tex Bella är med på

Tävling idag för Pia och Starmie och 162,5 p i lydnad 2 (1:a pris). För Lena och Eos blev det 131 p (har jag för mig). Eos hade legat på platsen, duktig tjej

Ikväll är det första ridhusträningen för i vinter (uff, nu skrev jag ett hemskt ord… ) ska bli kul att se hur Indy reagerar på att vara i ett ridhus.

Återkommer ev., med rapport från träningen senare. Förresten… jag har uppdaterat bildgallerierna (26-31 okt och 1-3 nov).

21:30:

Nyss hemkommen från ridhuset. Åkte in så att vi var där strax efter 19 (var tvungen att köpa frolic först). Blev rastning av vovvarna tillsammans med Mia och Thrym. Sen fick Bus hoppa in i bilen och Indy följa med in i ridhuset för lite miljöträning. Lite mer fart och snurrig var hon i början, men sen skötte hon sig suuuuuuperfint Sen tyckte hon att vi gärna kan åka dit fler gånger, för det serverades ju hästskit lite här och var *blä*

Vi var omväxlande på läktaren och bland allt agilityfolk (man måste ju utnyttja all störning!). Carro körde Bella lite i agility och för första gången i hela sitt liv så var Bella mammig!!!! Hon skulle bara till mig, men sen så kom hon på att det ju faktiskt var roligare att springa agility än att vara med mig

När agilityhindren plockats bort så blev jag Zera vakt, fick göra vad jag ville för Marie (ägaren). Så jag körde lite fritt följ, inkallning, sitt och ligg. Härlig kontakt hade hon, men att köra med en sån lite vovve (hon är en parson) var väääääldigt ovant. Kom på mig själv att gå dubbelvikt och det behöver man ju faktiskt inte… alltid kul att prova med nån annans hund

Med Bus så blev det lite fritt följ, inkallning m ställande, inkallning m läggande och rutan (in i pos). Indy fick köra ingångar, fritt följ, ställande under gång och fjärr. Och hon skötte sig jättebra!!! En gång var hon på väg ifrån mig och det var när Carro kastade en boll åt Thyndra, men annars så höll hon sig vid mig och gjorde som hon skulle.

Så jag är supernöjd med dagens träning!  Indy och jag fick hela ridhuset för oss själva efter ett tag, men då valde jag att åka. Så kul är det inte att stå och träna själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *