Vovvevakt

Thyndra och Gimli var här idag, Gimli som ska ta det lugnt fick sitta i buren (han sprang runt som en tok annars) och Thyndra fick vara med Bella och Indy. Vid ett tillfälle så tog jag dom tre på bar gärning med att ligga i min säng (och det utan att gruffa ).

På eftermiddan så åkte jag och Carro till klubben, hon för att köra agility med Thyndra och jag för att fota/träna lydnad. Och för en gångs skull så tränade jag mer än vad jag fotade! Fritt följ, hopp-sitt o inkall. m ställande blev det för Bella. Indy fick prov hopp (knepigt påhitt tycker hon), fritt följ och inkallning (ingångar). Gick skapligt med båda hundarna.

Sen inser jag för var dag som går att hoppet om en start i trean i järvsö blir mindre och mindre, för fröken Bus ska ju börja löpa snart… och vad passar då bättre än att börja innan den sista tävlingen för i år? Men men… målen för i år är ju redan uppfyllda, start i trean är en bonus. Fast med tanke på att det annars dröjer till april/maj för start så tja, det hade ju vart kul att få den avklarad

I maj blir det debut för Indy i spåret (om det inte krockar med löp). Ska bli så kul att få komma igång och tävla även med henne

gosat med valpar har jag gjort idag!! SÅÅÅÅ otroligt söta dom är, fast nu har ju tänderna börjat komma så dom lär ju börja tugga på en snart och hänga i byxbenen och annat tok små valpar brukar kunna hitta på. Sen har dom börjat busa med varandra, tuggar på varann och brottas. Så sötttt!!!!

Jag har gjort hundgodis idag, torkade skinka i ugnen i fleeeeeera timmar… får se om vovvarna äter det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *