Rapporttävling

Både jag och Johan skulle idag vara funktionärer på klubbens rapporttävling, jag tävlingssekreterare och Johan skytt. Så det var bara att gå upp tidigt i morse. Bella blev lite besviken när vi packade ryggsäcken och tog med oss Stoya och inte henne!

Lusten att träna och tävla har ju minst sagt svalnat på grund av många orsaker men nånting som taggade igång mej var att vara med ute i skogen idag. Rapport är väl inte direkt min favoritgren, men uppletande gillar jag desto mer och borde helt klart träna. Som jag sa till Johan i skogen jag behöver ju inte träna för att tävla utan bara för att aktivera vovvs och mig själv. Som det är nu blir det mest små vardagslydnadsgrejer. Men jag saknar skogsjobbet lite :)


Jurassic LM Dollar på väg in till A-stationen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *