Husvagn, plankstek och bouppteckningar

Idag blev det en tur till Nianfors för att kolla till husvagnen och hälsa på i svärföräldrarnas husvagn, tyvärr har det kommit en hel del snö där. Vill ju ha barmark och värme så att vi kan vara i husvagnen (nu blir det så blött o skitigt om vi har hundarna med).

Eftermiddagen ägnades åt att kolla på SM finalen i hockey, jisses vad spännade match det var. En match där Hv71 drog längsta strået :) Vi hade planerat att äta middag direkt efter matchen, men på grund av förlängningen så fick vi vänta lite. Men såhär i efterhand så gjorde det inte så mycket.

Jag har tidigare bara stött på bouppteckningar i kyrkböckerna, men nu går det att få bouppteckningar mailade till sig om det gäller personer som dött efter 2000. Har beställt hem en hel del uppteckningar idag och en del frågetecken har rätats ut och andra har bildats. Ska bli spännande att sätta tänderna i de nya uppgifterna och se vart man hamnar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *