Summering av helgen

Så underbart väder det har varit i helgen. Nu märks det att det blir mindre och mindre snö för varje dag, men det är fortfarande på tok för mycket kvar. Längtar som en galning tills det är barmark.

Igår passade jag på att baka lite matbröd, det är något som jag gjorde mycket när vi bodde i lägenhet men som jag nästan helt slutade med i förra huset. Ett på tok för litet kök med bänkar i fel höjd gjorde att det inte var roligt att baka. Jag hoppas verkligen att det ska bli ändring nu för ska jag vara ärlig är jag rätt less på köpebröd nu.

Till middag igår blev det fläskfilé, potatissallad och hemgjord bearnaisesås. Gick efter ett nytt recept och blev väl inte helt nöjd med såsen. Så nästa gång blir det lite mer på känn och mindre mått ;)

Idag for vi och hämtade ett vitrinskåp som vi köpt via Facebook. Alltid lika spännande att frakta glasskåp, men det höll i alla fall. Så nu står våra la poteriegrejer i tre vitrinskåp. Dom får dock i ena skåpet trängas med minnen från Emma, Nicke, Bella och Indy.

Att lyssna på hästarna som mumsar hö är verkligen rogivande. Kommer ofta på mig själv ståendes vid hagen lite fånigt leende och bara kollar på hästarna och låter tankarna flyga fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *