Spontantripp till Birsta

Planen var att åka in till Hudik och handla lite och hämta en lampa som vi köpt via facebook och sen hem igen. Men så blev det inte riktigt, utan vi åkte upp till Birsta istället.

Vi började på Biltema, gick sen över till XXL sen blev det Birsta city innan vi avslutade med lunch och shopping på Ikea. I vanliga fall när vi planerat att åka till Ikea så har jag alltid suttit och skrivit en lista på det som ska köpas, vilket brukar resultera i att vi går på Ikea och ångrar oss. Så det brukar bli mindre saker köpta än planerat.

Den här gången blev det väldigt spontant och det enda som var planerat var att köpa plastlådor till förvaring. Resten blev liksom bara ett plus idag. Blev dock inte så mycket shoppat, men kul att bara sticka iväg på nåt oplanerat.

Birsta


Kycklingfilé

Schnitzel

Lampan
Lampan vi köpte :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *