Det där med att flytta till nytt hus

Det har nu gått fem månader sedan vi flyttade hit, tiden går verkligen galet snabbt. Och det är alltid intressant att flytta till ett nytt ställe och framförallt ett nytt hus. För varje hus har sin själ och fungerar på sitt egna sätt. Det tar med andra ord en stund att lära känna huset. Och för huset att lära känna oss. Än vågar jag inte säga att vi känner varandra.

På förra stället fanns det väldigt mycket som vi skulle ha velat fixa. En tanke var att flytta kök och badrum, en annan att tapetsera om och lägga nya golv. Men då situationen blev som den blev så är jag glad att vi inte köpte minsta spik dit.

I det här huset trivs vi oerhört bra och visst finns det saker man kan göra här också som i alla hus. Dock finns det inga akuta saker som man måste fixa. Golvet i hallen är nog det som ploppar upp först i mina tankar. Även om både det och trägolven här är mycket bättre än vad vi stod ut med på förra stället.

Här kan jag till exempel gå barfota på trägolven utan att behöva dra ur stickor ur fötterna. Tala om att man ibland är glad för det lilla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *