Jag körde ett löv idag

Idag efter jobbet så åkte jag hem en snabbis för att gå ut med hundarna, efter det så var det bara att åka till stan igen för att sätta sig i en Nissan Leaf 2018. Det är första gången jag kör nåt annat än en bensin- eller dieselbil. Leaf är nämligen 100% elbil.

Nu testade jag inte alla funktioner, finns tex en sån funktion att bilen parkerar själv. Måste säga att den var väldigt pigg och ett tips är att ständigt kolla på hastighetsmätaren eller köra med farthållare, för det gick lite för lätt att gasa på ;)

Det enda minuset är att min rygg inte riktigt gillade förarstolen, men det funkade trots det bra att köra. Blev inte avdomnad som när jag körde Kia Ceed. Den hade ett säte jag inte alls gillade. Att dessutom tillbringa 6 timmar i den bilen på en dag gjorde att rygg och ben ville säga upp sig där ett tag.

Var en trevlig tur även om det var lite ovant att köra elbil. Det kändes väldigt konstigt att veva ner rutan och höra – just ingenting trots att bilen var igång.

Nissan leaf 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *