Slö söndag

Sovmorgonen blev väl inte så lång som jag hade hoppats, men sova får man väl göra någon annan gång. Vi åkte och hämtade några fönster och köpte frukost på OKQ8 innan vi for hem igen och började meka med åkgräsklipparen.

När Johan drog några timmar så blev det solstolen för min del och jag fortsatte läsa Leif GW Perssons bok “Gustavs grabb”. Än så länge tycker jag att den är väldigt intressant och man får en lite annan bild av Leif. Vi får väl se vad jag tycker när jag har läst klart den.

Några timmar senare så hade jag lyckats få lite färg på benen och bättrat på min “pandabränna”, jag är ju så ljuskänslig så måste ju ha solglasögon även om det är dåligt väder, så för det mesta märks nog inte mina pandaringar alltför mycket.

Värst var nog ändå när jag och Indy var på skyddskurs för en herrans massa år sedan (tror det är 8 år sedan). Då satt jag i solen med solglasögon på en hel dag. När jag sen skulle åka hem så stannade jag på en mack för att köpa mat och killen i kassan tittar lite underligt på mig. När jag går ut i bilen och tittar i spegeln förstår jag varför han tittade som han gjorde. Dels har jag ingen färg runt ögonen, men så är jag även superröd i halva ansiktet. Såg inte klokt ut för fem öre och var lite jobbigt att gå till arbetet och möta kunder tills färgen hade lagt sig någorlunda.

På kvällen blev det äppelpaj för min del och även en Små Sure Sour Shot Bubble Fizz, det är verkligen som att dricka en sån där godisflaska. Väldigt gott med andra ord.

Johan fick nöja sig med en whisky och franska våfflor.

stoya, jag, leif gw persson äppelpaj små sure Sour Shot Bubble Fizz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *