Ett tag sedan

Sedan sist har jag fyllt år. Alltid lika ovant att säga en ny siffra. Men snart har jag nog lärt mig det också. Firade dagen genom att vara på en auktion i Ilsbo. Väldigt roligt och något som måste göras om nästa år.

Sen har det även blivit ett besök på akuten den här veckan. Muskelskada var domen och mot värken var det bara att ta Alvedon eller något annat receptfritt.

På dagarna känns det ju i benet men jag kan ju gå på det och jag kan jobba. Men på nätterna är det en annan sak. Då gör det väldigt ont och jag vaknar flera gånger varje natt. Så även om jag brukar vara trött är det ännu värre nu. Vi får väl hoppas att det här läker snabbt.

Efter att ha haft Sia i lite mer än en vecka så släppte jag igår lös henne för första gången. Jisses vilken glad vovve det var. Hon sprang som en tok och hade väl inte så bra koll heller för hon var på väg till hästarna, men i såg nog sitt misstag sekunden efteråt.

Tror Stoya kommer att gilla att ha en kompis som är lika galen i att springa som hon är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *