Tisdag

Igår var jag till läkaren och det var väl inte ett av de bättre besöken direkt. Började med att visa honom de senaste provsvaren och ville veta vad han tyckte utifrån det han såg. Han tyckte att det såg lovande ut. När jag då informerade om att jag går på en kombinationsmedicinering och frågade om han kunde skriva ut den ena medicinen blev det ett stort nej. För sköldkörtelproblem behandlas inte på vårdcentraler sa han.

Öhh… nähä… så varför har jag då endast fått träffa vårdcentralsläkare när det gäller min sköldkörtel? De jag träffat har gladeligen skrivit ut en av medicinerna. Den andra verkar vara väldigt hemsk om man ska tro läkarna eftersom dom är så rädda för att skriva ut den. Grejen för mig är att den har gjort att jag mår så mycket bättre än innan. Och därför är jag rädd att jag inte ska få fortsätta.

Men efter mycket prat och förklarande från min sida så skulle han i alla fall skicka iväg mig så jag kunde få en second opinion. Vilket jag antar kommer leda till ytterligare ett nej. Men man kan ju alltid hoppas. Tänk om patientens mående skulle betyda mer än ens egen prestige…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *