Äntligen lördag

Den här veckan här jag längtat väldigt mycket till helgen. Nånstans har jag inbillat mig att det skulle vara härligt med ledighet och att få se dagsljus. Hade inte räknat med att det skulle vara lika grått som alla andra dagar. Men kanske bättre lycka imorgon?

I torsdags hämtade jag äntligen ut min kamera efter att den varit på reparation i flera, långa månader. Var som ett barn på julafton ända tills jag packat upp kameran och såg att dom förstört displayskyddet.

Blev sur som en citron och mailade Nikon och de lovade kompensation, så genast blev jag gladare igen. Får hoppas att det blir som de sagt också.

Har inga större saker planerade i helgen och det är nog tur för huvet har valt att trilskas. Hade rejält ont igår och det verkar bli likadant idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *