Efterlängtade böcker

På kvällen den andra november satt jag och kollade på innebandy, i en av pauserna så kikade jag på facebook och såg att Adlibris hade rea. Så jag valde ut några böcker jag tyckte verkade intressanta och sen började väntan. Det stod länge att beräknad leverans skulle ske mellan 7-9 november. När jag den 9 november loggar in så ser jag att det står att adlibris har problem med frakterna så att det kommer att ta längre än beräknat.

Och först den 14 november kom så äntligen böckerna fram. Men med tanke på den långa tiden och att man inte mailat kunderna utan informerar via hemsida/facebook gör att det här är näst sista gången jag handlar där. Anledningen till det är att jag fick ett presentkort som plåster på såren, så jag ger dom en chans till. Vem vet, det kanske går bättre den gången och i så fall kanske jag överväger att stanna kvar som kund. Men bara kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *