Molnbaserat

Jag är en sån där person som sköter det mesta med hjälp av mobilen, allt från att betala räkningar, blogga, redigera foton och hålla koll på sociala medier. Kollar jag på filmer så streamar jag oftast det via mobilen till tvn.  Ibland krävs det dock att jag sätter mig med datorn och jobbar istället och då är det skönt att det finns molnbaserade tjänster så att jag kommer åt samma information oavsett om jag sitter med mobilen eller med datorn. Att inte vara bunden till en viss dator är verkligen en fördel för min del.  

Nu har jag inget företag men skulle jag haft det så skulle jag gärna använda mig utav ett webbaserat affärssystem som erbjuds som en molnbaserad tjänst. Dels för att det förenklar vardagen och för att det även blir mer effektivt. Sen är jag ju som sagt svag för molnbaserade tjänster då jag verkligen gillar flexibiliteten det medför.

Det går även att lägga till olika moduler så att man får exakt det man behöver i sitt företag.  Tjänsten erbjuder även streckkodsscanner för enkel hantering av lager och ordrar.  Den här tjänsten kan man koppla ihop med en stor mängd plattformar för e-handel. Ett extra plus är att tjänsten är svensk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *