Julhelgen

Fredag 21 december
Såhär fredag före jul så var det halvdag på jobbet. En hel del som skulle hinnas med, men allt hanns till slut med. Nu är det ledigt fram till 2 januari. På kvällen var det dags för julbord med jobbet.

Köpmanberget i Hudiksvall

Lördag 22 december
Väckarklockan ringde tidigt bara för att vi skulle komma iväg och handla lite julmat. Av någon anledning köper vi mindre och mindre julmat för varje år. Man hinner ju ändå bli rätt less på maten ;) Dagen i övrigt präglades av huvudvärk så det blev inte så mycket gjort hemma. På kvällen åkte vi till min farbror och åt fondue. Riktigt gott var det.

Söndag 23 december
Återigen så var det huvudvärken som präglade större delen av dagen. Det var planerat med julbord hos min farbror så det blev till att ta migränmedicin och vila. Tack och lov så mildrades skallebanken på kvällen så vi kom iväg på julbord. Det blev god mat med trevligt sällskap. Vi stannade och spelade bingolotto och jag lyckades vinna hela 100 kronor ;)

Måndag 24 december
Så var det julafton. Vi åkte till svärisarna för att hälsa på en stund. Vi passade även på och handla lite. Vid kl 15 så bänkade vi oss framför tvn för att kolla på Kalle. Efter det så blev det till att äta av vår julmat.

Tisdag 25 december
Mellandagsrean började idag så även idag var klockan på ringning. Vi var på plats 7:55 för att köpa en tvättmaskin. 8:12 hade vi betalat och fått det sista exemplaret. Är väldigt nöjd med det köpet.

På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar för att hälsa på. Därefter blev det bara att ta det lugnt.

Onsdag 26 december
Imorse var återigen klockan ställd på ringning. Vi for till Birsta för att shoppa lite. På hemvägen stannade vi till i centrala Sundsvall och gick runt där en stund. Vi började bli hungriga så efter mycket om och med hittade vi ett kebabställe. Men då servicen var lika med noll och det var allmänt äckligt i lokalen så valde vi att gå. Hittade ett hamburgerställe där man var betydligt trevligare och hade städat bättre.

Blev rätt mör efter dagen så när vi kom hem så vilade jag nån timme innan resten av kvällen bestod av filmtittande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *