Igång igen!

Igår var det äntligen dags för första passet på nya omgången av fitchallenge. Efter uppvärmningen så var det dags för fystest och där var jag lite sämre på två övningar än på senaste fystestet. Men det handlar inte om att jag inte orkar utan att jag gör övningarna för sakta.

Sen var det klantigt gjort att bara tejpa knäna och glömma att tejpa hälsenan. Men men, imorgon ska jag komma ihåg att tejpa även den. Har alltid fått tejpa olika kroppsdelar när jag tränat något. Dels har det väl att göra med att jag är överrörlig i en del leder men sen har man ju dragit på sig en del skador genom åren.

Känns riktigt bra att vara igång med gruppträningen igen för dels är det en rolig träningsform, men sen är det en så otroligt bra stämning i gruppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *