Senaste tre dagarna

I lördags blev det till att ställa klockan för att vara säker på att vi var i Forsa vid niotiden. Där hjälpte vi svärisarna lite och lika var det tänkt att vi skulle göra igår, men var då precis vid Forsa när vi fick order om att vända hem igen. Så vi vände hem och ägnade dagen åt tvätt, fick och filmtittande.

Var på mitt andra möte i lördags på en viktutmaning jag är med på. Visade sig att det hänt en del för mig och det är ju alltid kul. Extra taggande var det att det gått bäst rent procentuellt för mig. Kikar man på vågen nu så visar den minus 14,8 kg mot för när jag tror att jag vägde som mest.

Att ställa mig på vågen titt som tätt var ju inte direkt något jag gjorde förr. Gick ner mycket genom att byta jobb, men sen kom en del av kilona tillbaka. Och nu är det en annan medvetenhet med både kost och träning. Då var det bara ren tur att något hände.

På kvällen blev det lurar på och en powerwalk. Blev dock redigt förbannad när det visade sig att sportappen lagt av. Så bort med den och ner med en ny som jag testade igår. Den nya funkade under tiden och jag hoppas den fortsätter fungera för det blir ju extra kul när man kan kika på exakt vilken rutt man tagit samt tid, tempo osv.

Under mina pw’s så började jag fundera på en träningsplan, men den blev rätt snabbt raserad i och med att jag imorse vaknade med migrän.

Så idag har det mest handlat om att sova, få i sig mat och vatten och sova lite till. Blev lite bättre på eftermiddagen men nu är det återhämtning som gäller.

Blev skakig och svimfärdig av att bära ut vatten till hästarna så jag hoppas att en god natts sömn gör susen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *