Träningsförbud

De senaste dagarna har jag haft mer ont i huvudet än vad jag brukar och idag tröttnade jag och tog kontakt med vården. Efter ett samtal med en sköterska så fick jag tid en kvart efter samtalet så det var bara att snabbt byta om från jobbkläderna och snabbt som attan ta sig till vårdcentralen.

Väl där så gick jag berätta hur det är nu och hur det brukar vara. Och den skillnad jag känner på migrän, min vanliga dagliga huvudvärk och så denna värk. Blev undersökt och blev godkänd på alla punkter.

Fick ordinerat en kombination av mediciner som förhoppningsvis ska göra att det här skovet går över. Fick även träningsförbud. Jag får inte ägna mig åt någon högintensiv träning förrän huvudet är bättre. Så tills dess blir det till att promenera.

Känns lite surt med förbud, samtidigt så vet jag hur jag mådde efter tisdagens pass. Och även om det är roligt att träna så måste jag lyssna på kroppen (och läkaren). Men just idag hade det nog varit bra med träning för jisses vilken träningsvärk jag har sen i tisdags.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *