Helgen

Resultatet av magnetröntgen var att man inte hittade något ovanligt. När jag pratade med läkaren så var hans enda förslag att jag skulle gå till en sjukgymnast. Lyckades inte sjukgymnasten hjälpa mig förra gången så tror jag tyvärr inte att det hjälper nu heller.

Fick även svar på mina sköldkörtelprover som enligt läkaren är okej (alla prov är inte ens inom ramen) medan folk som i och för sig inte är utbildade läkare men som kan mycket tycker att proverna visar att jag är undermedicinerad och har urusla resultat. Står i brevet att jag ska fortsätta med levaxin och det är ju lite lustigt med tanke på att man inte ens tror att jag har hypotyreos. Det enda jag vet är att jag mår bättre med andra resultat.

Nog om mig och mina problem. Igår var vi till Välsta bildemontering och deras familjedag. Fick se min kära Opel i högen, så snart blir den väl pressad. Nåja, det fanns ju inget annat att göra än att skicka iväg den till skroten.

Idag började dagen med att vi åkte och röstade. Åkte sen hem till mina föräldrar och pratade en massa. Väl hemma igen så blev det lite städning och tvtittande. Spännande med både val och hockeyvm. Är grymt imponerad av Finland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *