Magnetröntgen

När jag var hos läkaren förra veckan så skrev han en remiss till magnetröntgen. Och igår var det dags. Från början trodde jag inte att jag skulle klara det, men så gav jag mig den på att jag skulle stå ut. Så det var bara att blunda, koncentrera sig på vad som sas på radio och andas lugnt. Så nu är det bara att vänta på resultatet. Vad gäller huvudvärken så är den likadan som förut, blir så less på att det inte släpper. 

Igårkväll var det celebration party för Fitchallenge Iggesund. Mycket roligt och inspirerande att vara med och se hur det gått för de andra i gruppen. Avslutning för ett gäng igår och idag var jag iväg för invägning för en annan omgång. Och på söndag är det dags för ytterligare en invägning.

Då jag varit iväg två kvällar i rad så har det inte blivit så mycket tränat, men har i alla fall kört korta löppass dessa dagar. Om man som jag aldrig joggat, aldrig gillat att springa mer än 60m (det var jag duktig på i skolan) och dessutom är överviktig så gäller det att gå försiktigt fram.

Därför är sträckan otroligt löjlig med andras mått mätt. Men alldeles lagom för min del. Jag har haft problem med benhinnorna innan och det är inget som jag vill uppleva igen. Så det är en stor anledning till varför jag tar det lugnt. Det bästa av allt är att huvudet inte sprängdes trots att pulsen gick upp. Så det är positivt. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *