Två läkarbesök på samma dag

Eftersom huvudvärken vägrar släppa så var det igår dags att träffa läkaren igen. Han hade ingen direkt förklaring och kunde inte heller hjälpa till på något vis. Förutom att han skrev en remiss för att röntga huvudet.

En timme efter det första besöket var det dags för ytterligare ett läkarbesök. Den här gången för en hälsokontroll via företagshälsovården.

Alla prover var bra (även prostataprovet som man ödslat tid och pengar på att ta ??). Det enda jag fick i anmärkning var att vikten fortfarande är för hög, vilket jag ju är medveten om. Att jag gör något åt det tyckte han var bra och även att det inte går för fort.

Fick även tips att fota mina leverfläckar så att man kan hålla lite koll på om de förändras. Eftersom jag har så många så tänker man ju kanske inte på hur alla ser ut. Så det blir att fota sig nån dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *