Långledigt

Fyra dagars ledighet är nu snart slut, sen blir det tre dagars jobb för att återigen få fyra dagar ledigt. I torsdags så åkte vi på megaloppis i Hudik. Blev mycket besviken på den loppisen, trodde att det skulle vara fler säljare där. Så blir det fler såna loppisar så tror jag knappast att vi kommer att åka dit. Vi åkte istället på andra loppisar för att avsluta dagen med att gå runt i Birsta.

I fredags så jobbade Johan så jag var hemma själv och stökade på. Möblerade om lite och försökte få lite ordning. Men av nån anledning så känns det som om det är stökigare nu. Har i alla fall rensat ut en massa kokböcker som jag inte vill ha kvar. Frågan är om det är lönt att sälja eller om det är bättre att skänka iväg dom?

Igår åkte vi till Söderhamn för att hälsa på svärisarna och för att gå på loppisen som finns i Bergvik. Jisses vad grejer det fanns där! Skulle kunnat köpa mycket mer än vad vi gjorde, men man ska ju ha plats för grejerna också… 

Idag har det blivit gräsklippning, påfyllning av hästarnas badkar, rensning av jordgubbsland och fortsatt lite stök inne. Är hyfsat seg både i kropp och knopp nu och huvudvärken gör sig påmind. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *